KRÁTCE A VĚCNĚ - NOVINKY!

25.06.2014 11:36

Prozatím nebylo naším cílem a potřebou předávat aktuální informace o nás, naší práci a našich plánech! Nyní když máme několik splněných cílů a snů, můžeme se podělit krátce i s vámi o následujících novinkách a přibližných časových horizontech.

.    Naše uváděné phono předzesilovače v sekci "naše produkty", a to v prvé řadě typy Basic a Enhance doznaly pokročilého stavu a finální struktury. V rámci technické i technologické je vše připraveno pro "sériovou" výrobu včetně zdrojové části. Rádi bychom do podzimu realizovali všechny kompletní a nezbytné kroky pro následný plnohodnotný prodej! Třešničkou na dortu by mohla být naše pasivní účast na pražské výstavě High End 2014 (pokud provozovateli ještě dovolí, naši západní sousedi, tento název používat).

.    Na měsíc září plánujeme opět realizaci naší oblíbené Gramotéky, avšak nyní v prostorách Wine Baru CLV v Klapkově ulici na Praze 8. Přesný termín uvedeme co nejdříve! Play list bude opravdu zajímavý a i pohledem a poslechem, bude opravdu o co stát!

.    V našich sbírkách za ta léta, která se věnujeme starým strojům, jsou opravdu raritní kousky, které sice nejsou na prodej, ale vzhledem k jejich neskutečné kráse, zvuku a pohledu na ně, stojí za to alespoň juknout na fotky a případně si je i poslechnout v naší poslechovce. Proto se budeme snažit udělat novou rubriku "RARE", kde si každý můžeme najít to své!

Tak, ať se nám všem daří a užíváme si krásný poslech u krásných strojů - Your Prefect Sound!